Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé Kerekharasztnál az 50-es km-nél több személyautó és két kamion ütközött össze. A forgalom csak a leállósávon halad, ezért aki teheti Bag és Hatvan között a 3-as főúton kerülheti el az említett útszakaszt. Rossz hír, hogy a bagi lehajtónál is torlódásra kell készülni! Alternatív lehetőség lehet még Gödöllő - Tura útvonal.

 

Az M1-es autópályán, a főváros irányába Tata és Tatabánya között baleset történt. A 64-es km-nél csak a külső sáv járható, lelassul a haladás.
 

 

Az M0-s autóúton a Hárosi-Duna hídnál, valamint Dunaharasztinál a tereléseknél araszolnak a járművek. Az M5-ös irányába legalább 1 óra a menetidő-veszteség, aki teheti válasszon másik útvonalat.

 

A 3-as főúton Miskolc belterületén, a 184-es km-nél három személyautó ütközött össze. Sávzárásra, lassabb haladásra számítsanak!

Gesztely és Szerencs között a 37-es főút 20-as km-énél több jármű balesete miatt félpályás korlátozás van érvényben.
 


Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél a ki- és belépő oldalon is zavartalan a forgalom.     

* * *

Az M3-as autópályán az elmúlt két éjszaka a tervezett munkák során az épülő Ring csomópontnál a hídgerendákat beemelték, reggel fél 6-tól a főváros felé tartókat Gödöllőnél már nem terelik el az M31-es felé.  Ma este már nem lesz korlátozás

* * *

Az M0-ás autóúton, az M1-es felé, az M6-os autópálya csomópontjánál a csomóponti ágat megnyitották, így az M5-ös autópálya felől érkezők újra fel tudnak hajtani az M6-os autópályára Pécs irányába.                  

* * *

Indulás előtt: Útinform szolgálatunk diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék még optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.

   * * *