Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Két baleset is történt a 7-es főúton. Székesfehérvár határában egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 62-es km-nél sávzárásra készüljenek! Érd, belterületén a 15-ös km-nél egy személyautó villanyoszlopot döntött ki, ott félpályán helyszínel a rendőrség.

* * *

A járvánnyal kapcsolatos hatósági intézkedésekről, egyéb hiteles és naprakész információkról a magyar kormány által üzemeltetett https://koronavirus.gov.hu/ oldalon talál információkat.


A koronavírus-járvánnyal összefüggésben elrendelt határellenőrzésekkel, illetve határátkelő lezárásokkal kapcsolatos legfrissebb információkért kérjük, hogy a rendőrség hivatalos oldalát keressék fel az alábbi hivatkozásokon:

http://www.police.hu/

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

A kamionstop hétvégi feloldásával kapcsolatban aktuális információkat az ITM honlapján talál:

https://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/kozlekedespolitikaert-felelos-allamtitkar/hirek

A környező országokban a járvánnyal kapcsolatban elrendelt korlátozásokról, egyéb utazási tanácsokkal kapcsolatban kérjük, hogy a Konzuli Szolgálat hivatalos oldaláról tájékozódjon az alábbi hivatkozásra kattintva.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Áruszállítással kapcsolatos további hasznos információkért a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének honlapját keresse fel:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

https://nit.hu/index.php/hirek/uj-koronavirus-informaciok