Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M3-as autópályán Mogyoród térségében, a főváros irányába a 20-as km-nél útjelző táblát telepítenek. A forgalom csak a belső sávon haladhat, torlódásra kell készülni.

A 6-os főúton Szigetvár közelében a 236-os km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a Barcs irányába vezető sávon, így a forgalom csak egy sávon haladhat.

Tarcal közelében a 38-as főúton az 1-es km-nél lezárták a fél útpályát, egy árokba hajtott kamion műszaki mentése miatt.

A 77-es főút Nagyvázsony átkelési szakaszán lezárták a főutat a 19-es km-nél, mert egy teherautó letépett egy nagyfeszültségű vezetéket. A helyreállítási munkálatok idejére Vigántpetend felé terelik el.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán az M5-ös irányába Nagytétény térségében 15-20 perces menetidő többlettel kell kalkulálni. 


                                                                                           ***

Az M19-es autóúton, az 5-ös km-nél egy gyalogos és kerékpároshíd elemeinek beemelését végzik két napon át. Péntek reggel 7.00 órától vasárnap reggel 7.00 óráig az autóút egy jelentős szakaszát lezárják. Az M1-es autópálya és Győrszentiván között a forgalmat mindkét irányban a 813-as főútra terelik.


Megváltozott a forgalmi rend a 4-es főút Üllőt elkerülő szakaszán, a Gyömrői úti kereszteződésnél. A jelzőlámpát kikapcsolták, a forgalmat pedig az új körforgalmakon keresztül az új felüljárón engedik. Javasoljuk, hogy a Szolnok felé irányuló tranzitforgalom az M5-ös autópálya - 405-ös főút útvonalat válassza, illetve javasolt kerülőút a Szolnok felől érkezőknek a Monor-Péteri összekötőúton át a 31-es főút.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán Siófoknál a felújítási munka befejeződött, így megszűnt a forgalomterelés is a 94-es és a 104-es km-nél, a forgalom ismét két sávon halad mindkét irányban.

Az M1-es autópályán, Tatabánya térségében az 54-es és a 61-es km között még tart a felújítás, de a terelést átépítették, és a határ felé tartó oldalon a Tatabánya-Centrum csomópont eddig zárva tartott fel- és lehajtóágát megnyitották.