Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a Balatonboglár csomópont előtt a 143-as km-nél egy kamion letért az útról és árokba hajtott. A csomóponti lassítósáv egy szakaszát lezárták.

A 48-as főúton Debrecen és Vámospércs között útépítés miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az M1-es autópályán Tatabányánál új terelést építettek ki. Budapest felé, a 61-es km-től az 57-es km-ig a külső és a leállósávra terelik a forgalmat.

* * *

 Indulás előtt: Útinform szolgálatunk diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék meg optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.