Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M3-as autópálya után, a 11-es főúti végcsomópont felé, a fóti kijárat előtt a gyűjtő-elosztó pályán egy műszaki hibás jármű vesztegel, útszűkületet okozva. Ez okozza a fennakadást. A főpálya forgalma zavartalan.
A Megyeri híd felé a péceli kijárat után, ahol korábban két személyautó és egy kamion ütközött össze már nincs korlátozás, a torlódás is megszűnt.

Az 5-ös főúton, Örkény belterületén a Fő úton két kisteherautó karambolozott. Az 52-es km-nél váltakozva csak egy sávon engedik el a forgalmat.

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 141-es km-nél egy kamion az árokba hajtott. A főpálya forgalma zavartalan, de a leállósávot elkerítették.

A 84-es főúton, Sopron és Kópháza között, két személyautó ütközött össze, szemből. A 117-es km-nél lezárták a főutat, a járműveket Harka felé terelik el.

A 10-es főúton, Nyergesújfalu átkelési szakaszán, még tegnap este felborult egy kamion. A műszaki mentést befejezték, a teljes útzár már megszűnt, de az 54-es km-nél a fél útpályát még zárva tartják.
Ugyancsak a 10-es főúton, Leányvár közelében az árokba hajtott kora reggel egy kamion. A 32-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben, mindkét irányból lelassult a forgalom.

                                                                
 * * *


Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu