Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán a 34-es km-nél, a Bicske Herceghalom közötti áttereléses szakasz elején baleset történt. Egy kisbusz a terelésbe hajtott és letarolta a jelzőtáblákat. Már 3 km-es a torlódás. A főváros felé 15-20 perces a menetidő növekedés.

Az M1-M7 közös bevezető szakaszán a 11-es km-nél egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A városközpont felé a két külső sávot lezárták. A torlódás már 2 km-es.

A 67-es főút 48-as km-nél Kaposfüred és Somogyaszaló között két kamion karambolozott. A főutat lezárták, áll a forgalom.

Az M0-s autóút déli szakaszán Nagytétény térségében új forgalmi rend lépett érvénybe : az M1-es felé tartó oldalt lezárták a 11-es és a 13-as km között. A forgalmat az M5-ös felé tartó oldalra terelték át, ahol irányonként továbbra is két-két sáv használható. A korlátozás miatt az M0-son az M5-ös irányából érkezők az M6-osra nem tudnak felhajtani, kerülni a 6-os főút felé lehet! Valamint a Soroksári Kis Duna hídnál a 21-es és a 23-as km között mindkét oldalon a belső sávot lezárták, mert műszaki átjárókat alakítanak ki a későbbi forgalomtereléshez.

Az M2-es autóúton a 39-es rádi kijárat közelében, a Gombás-patak hídját felújítják. A 2-es főút felé vezető oldalt lezárták a 37-es és 39-es km között. A forgalom ezért csak félpályán, jelzőlámpás irányítással halad, a Budapest felé vezető oldalon.

Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.