Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és belépő oldalon is zavartalan a forgalom.

* * *

A 4-es főút, Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István Tisza-hídon a felújítási munkák miatt a fél útpályát lezárták. Este 8 óráig jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Érdemes alternatív útvonalakat választani, akár az M3-M35-42-es főút felé, vagy az M5-44-47-42-es főút irányába.

Megkezdődött a kiskörei Tisza-híd felújítása. A novemberig tartó munka során a vonatokat buszokkal pótolják, a közúti forgalmat pedig terelőútra irányítják.  Kisköréről Pusztataskonyba jelentős kerülővel a Tiszanána, Újlőrincfalva, Poroszló, 33-as főút Tiszafüredi Tisza-folyó híd, Tiszafüred, Tiszaszőlős, Abádszalók érintésével lehet eljutni. A buszjáratok a Heves – Tiszafüred - Fegyvernek útvonalon közlekednek.

Komáromnál felújítják, - a határ szlovák oldalán -, a felnyitható hidat, ezért azt július végéig lezárták. Magyarország felől az Erzsébet hídra csak a 3,5 tonnánál könnyebb és a 3,5 méternél alacsonyabb gépjárművek valamint a behajtási engedéllyel rendelkező buszok hajthatnak fel. A korlátozás alá eső járművek Vámosszabadinál, vagy Esztergomnál tudnak átlépni Szlovákiába. (A tehergépjárművek az Esztergomi teherkompon, a buszok pedig a Mária Valéria hídon kelhetnek át. A gyalogos és a kerékpáros közlekedésre nem vonatkozik a korlátozás.)

Az aktuális munkavégzésekről, vagy útállapot-időjárás miatti korlátozásokról, lezárásokról a "Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből" menüpont alatt, vagy honlapunk térképes nézetében a kívánt térségre vagy útszámra keresve tájékozódhat!