Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló körülmények, események.

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon a 105-ös km-nél Paks térségében két személyautó ütközött össze. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán Letenye felé a 74-es km-nél Kőszárhegy közelében, illetve Budapest felé a 114-es km-nél Zamárdi közelében is kisebb baleset nehezíti a közlekedést. Az arra utazók sávzárásra, lassulásra, télies útviszonyokra készüljenek!

A 63-as főúton Abánál a 76-os km-nél egy kamion és egy személygépjármű ütközött össze. Félpályán halad a forgalom.

Pomáz belterületén a Beniczky utcában (1111-es jelű Budakalász-Dobogókő-Esztergom összekötő út) egy személyautó árokba hajtott. A fél útpályát a 6-os km-nél lezárták.

Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőhelynél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

 

*  *  *

A közúthálózat téli üzemeltetésével kapcsolatos ismereteit, véleményét szeretnénk feltérképezni egy rövid, néhány perc alatt kitölthető kérdőívvel. Amennyiben szeretne Ön is részt venni a felmérésben, ezáltal pedig hozzájárulni szolgáltatásaink jobbá tételéhez, kattintson az alábbi hivatkozásra: tovább a felmérés kitöltéséhez!

*  *  *

Naponta többször frissített Útállapot - időjárás jelentések, előrejelzések mérnökségi területekre bontva, térképekkel ide kattintva érhetők el.